Магията е навсякъде!....~~~~

 

 
Рейтинг: 3.00
(41)


Home Games The site Media Interesting Gallery Information

Interesting / Cool

23 Април 09, 14:27
Вълшебни същества
Тук ще опиша съществата, които обитават магическото измерение, това единствено фантастично място.Наричаме ги ''Дребният народ''. ''Народ'', защото са много, а ''дребен'', защото повечето са мънички.Между другото...знаеше ли, че ние, вещиците, когато пожелаем, имаме способността да ставаме малки като песъчинка?В по-следващите уроци ще поговорим за това, а сега...

Ето и някой от чудатите магически същества:

Духове
Домашните духове са малки създания (височината им е от 3 сантиметра до 1,20 метра, въпреки че последното е изключение).Те са грозни, раздразнителни и докачливи.Живеят сред природата;понякога се настаняват в къщите на хората, за да им тровят живота.

Елфи
Елфите са най-хубавите и изящни магически създания.Много приличат на човешките същества, но кожата им е по-светла.Имат дълга коса и обичат да се обличат в зелено,любимият цвят на Дребния народ.

Гноми
Гномите са загадачни, весели, забавни и много мъдри.Те са извънредно дребни, максималната им височина е 35 сантиметра.На три години вече имат бяла брада.Носът им е голям и червен и имат изключително обоняние.Умеят много добре да се маскират сред природата.Дори са създали ботуши със специални подметки, на които са гравирани следите на горските животни.

Джуджета
Джуджетата са ниски, силни и на седем години им пониква брада.Носят червена шапка с магически връх.Неуморни са и тайно обработват скъпоценните камъни и метали.Те са сурови и мрачни и нямат вяра в човеците.

Великани
Великните са огромни същества,високи от 4 до 1000 метра или повече,и са уродливи.Имат едно-единстевено око,няколко глави,космати са и вонят ужасно!На всичкото отгоре нямат магически сили.Горкичките!Ако ги огрее слънце,се превръщат в камък,затова живеят скрити в недрата на Земята.

Сирени

Сирените са митични ослепителни създания.Плуват из най-прекрасните морета,гласът им е неустоим,а външността - изключително привлекателна.Освен това са безмъртни,вечно млади и могат да предсказват бъдещето.Но не са съвършени...имат и недостатъци.Винаги когато омагьосат някой мъж той свършва на дъното на морето.Освен това сирените имат славата,че носят лош късмет.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6099